Στο Marvel Cinematic Universe εντάχθηκε η υποψήφια για Όσκαρ Μαρία Μπακάλοβα (που υποδύθηκε την Τουτάρ Σαγκντίγιεφ στην ταινία Borat Subsequent Moviefilm) και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική παραγωγή Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (Φύλακες του Γαλαξία 3), όπως με το Deadline.com.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα για το πολυαναμενόμενο threequel, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Βιν Ντίζελ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Κάρεν Γκίλαν, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Γουίλ Πούλτερ, Τσακ Ιβούτζι. Στο καστ εντάχθηκε και η Ντανιέλα Μέλχιορ, που υποδυόταν την Ratcatcher 2 στην ταινία Suicide Squad (2021).

Ο ρόλος της 26χρονης ηθοποιού γεννημένης στο Μπουργκάς και η πλοκή της ταινίας με υπερήρωες κρατούνται κρυφά. Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι η Μπακάλοβα είναι “απίστευτη” στο έργο.

Οι δύο πρώτες ταινίες της σειράς συγκέντρωσαν συνολικά περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Νο3 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις αίθουσες στις 5 Μαΐου 2023, γράφει το Deadline.com.

Η ανερχόμενη Μαρία Μπακάλοβα έγινε γνωστή εκτός των συνόρων της χώρας της όταν ο Άγγλος ηθοποιός και κωμικός Σάσα Μπάρον Κόεν την επέλεξε για να υποδυθεί την κόρη του στο Borat Subsequent Moviefilm. Ο ρόλος αυτός της χάρισε δυνατές κριτικές και αρκετές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για το ‘Οσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου.

To άρθρο Η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα θα πρωταγωνιστήσει στο Guardians Of The Galaxy Vol. 3 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 63χρονη Βολιώτισσα
Επόμενο άρθροΠου και ποιες ώρες θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή στη Μαγνησία