Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 16:53

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (22/9,22:00, COSMOTE SPORT 1 HD) για τα πλέι οφ του Champions League ολοκληρώθηκε.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας μεταξύ άλλων σχολίασε: «Είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League. Θα είναι δύο πολύ μεγάλα ματς και μόνο τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, σε κάνουν να εξελίσσεσαι και να βλέπεις το επίπεδό σου. Θα είναι μια δυνατή… μάχη σε κάθε κομμάτι του γηπέδου και η αυριανή μέρα θα είναι ιστορική για την Κρασνοντάρ. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είναι λάθος να συγκρίνουμε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα με το δικό μας. Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Είναι σημαντικό να παίξουμε γρήγορα απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σημείο κλειδί θα είναι το τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση. Θα πρέπει να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πάρουν τον έλεγχο, γιατί καλύπτουν πολύ καλά τους ανοιχτούς χώρους και αμύνονται σε σύστημα 5-4-1. Μόνο η ταχύτητα σε κάθε κομμάτι του γηπέδου θα έχει αποτέλεσμα για εμάς».

Ο Μουράντ Μουσάεφ ρωτήθηκε και για τα περσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και αν αυτά έγιναν «μάθημα» για την ομάδα του, με τον τεχνικό της Κράσνονταρ να απαντά: «Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Στα ματς με τον Ολυμπιακό, πολλά κρίθηκαν στην Ελλάδα. Στην αρχή ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά, πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ, «χάσαμε» τον Καμπελά. Στο τέλος πιέσαμε για την ισοφάριση και δεχθήκαμε ακόμη τρία γκολ. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στην Ελλάδα έκανε πολύ δύσκολο το έργο μας στον αγώνα ρεβάνς. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας από αυτήν τη σειρά των παιχνιδιών και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά τα λάθη στο ματς με τον ΠΑΟΚ».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 16:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η ελληνοαμερικανική στρατιωτική άσκηση “Stolen Cerberus”
Επόμενο άρθροΑκυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω απεργίας