Η Κάιλι Τζένερ δίνει μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη, μετά τις δύο εγκυμοσύνες της, η οποία πιστεύει ότι «δεν θα φύγει ποτέ», όπως δηλώνει η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, του οποίου το εξώφυλλο είναι αφιερωμένο σε εκείνη.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κάιλι Τζένερ είπε ότι η επιλόχειος κατάθλιψη «την επισκέφθηκε δύο φορές» αλλά η δεύτερη φορά μετά τη γέννηση του γιου της Aire τον Φεβρουάριο του 2022 ήταν «πιο διαχειρίσιμη», συγκριτικά με την πρώτη «πολύ δύσκολη» φορά μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi.

Η τηλεπερσόνα της οικογένειας των Καρντάσιαν απευθύνθηκε και σε άλλες γυναίκες που παλεύουν με την επιλόχειο κατάθλιψη να «την αντιμετωπίσουν, ακόμα κι αν είναι επώδυνη» και «να ζήσουν αυτή τη μετάβαση χωρίς να φοβούνται τα επακόλουθα».

«Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να αφουγκραστούν όλα τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής στο έπακρο», δήλωσε η Κάιλι Τζένερ στο Vanity Fair.

«Ξέρω, εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, ότι δεν θα είσαι ποτέ η ίδια», συνέχισε. «Αυτό δεν είναι αλήθεια: Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρά και μεγαλύτερα από εσάς», είπε η Κάιλι Τζένερ.

«Κινδυνεύουν, επίσης, να χάσουν και πολύ σημαντικά πράγματα από τις πρώτες στιγμές της μητρότητας», συμπλήρωσε η Κάιλι Τζένερ για την επιλόχειο κατάθλιψη και όσα ένιωσε αφότου γέννησε τα δυο παιδιά της.

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάιλι Τζένερ έχει μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη. Σε ένα επεισόδιο της ριάλιτι σειράς της οικογένειάς της, αποκάλυψε στην αδερφή της Κένταλ ότι έκλαιγε συνέχεια για 3 εβδομάδες, όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το κεφάλι μου πονούσε τόσο πολύ», είπε η Κάιλι Τζένερ στο επεισόδιο. «Ήταν πραγματικά δύσκολο», πρόσθεσε.

To άρθρο Η Κάιλι Τζένερ δίνει μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη – «Δεν θα φύγει ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣάμος: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών
Επόμενο άρθροΚερδίζουν έδαφος τα πλοία με καύσιμο τη μεθανόλη