Χωρίς φόβο και χωρίς… πάθος, η Κατερίνα Λένη σχολίασε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 4, εκεί όπου η Μαρία Μπέη προκρίθηκε στον τελικό του Silver Award και θα «μονομαχήσει» με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλο για τα 10.000 ευρώ.

«Είναι το μόνο που χάρηκα, μετά από την εμφάνιση των κριτών. Το ευχαριστήθηκα. Ήταν σα να έτρωγα ένα ολόκληρο αρνί ψητό» ανέφερε η πρώην παίκτρια του MasterChef στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

«Ήταν πάρα πολύ δυνατή και τα πήγε εξαιρετικά» είπε η Κατερίνα για τις επιδόσεις της πρώην συμπαίκτριας της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Διονύση Πρώιο λέγοντας: «Επειδή είναι πολλοί σαν τον Διονύση μέσα στο σπίτι, στην πορεία του παιχνιδιού έδειξε έναν χαρακτήρα πολύ διπλωματικό για να το πω κομψά».

Η Κατερίνα Λένη κλήθηκε να σχολιάσει και τις αντιδράσεις στις δηλώσεις της περί καθαριότητας στο σπίτι. «Ο Κώστας ειδικά, του έπεφτε ο ιδρώτας ποτάμι από την καθαριότητα! Ποτάμι! Καθάριζε ασταμάτητα! Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα, που έχει μάθει η μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία να πατάω το καζανάκι» είπε η πολυσυζητημένη παίκτρια.

Το βράδυ της Τρίτης, στη κάμερα της παραγωγής του MasterChef, ο Γιώργος Λασκαρίδης ανέφερε πως η Μαρία Μπέη «τραβάει από τη μύτη» τον Δημήτρη Μπέλο και μάλιστα δεν τους άφησε να μιλήσουν «αντρικά».

«Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε; Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι, δεν το έχω δει. Το να έχει πάει η ώρα 2-3 το πρωί και να του πει μήπως να πάμε για ύπνο γιατί έχουμε αύριο δοκιμασία, ναι το έχει πει. Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι. Εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος είναι στον εξώστη και το Μαράκι με τον Μπέλλο είναι κάτω…» είπε η Κατερίνα Λένη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον μου»
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Basketball Champions League η Φορτιτούντο Μπολόνια