Tο όνομα του, είχε ακουστεί έντονα στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν καθώς το σενάριο τον ήθελε να τοποθετείται στη θέση του τέταρτου κριτή στο MasterChef 4.

Η συνεργασία όμως δεν ευδοκίμησε. Ο Απόστολος Τραστέλης, Διδάκτωρ Ιατρικής, ιδιοκτήτης φαρμακείου και chef βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin, μίλησε στην κάμερα του Happy Day του Alpha πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και αναφέρθηκε στο Top Chef, το MasterChef αλλά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Μ’ άρεσε πάρα πολύ η συμμετοχή μου στο Top Chef. Έχω κάνει και φίλους από εκείνη την περίοδο» ανέφερε ο Απόστολος Τραστέλης για τη συμμετοχή του στον μαγειρικό διαγωνισμό και πρόσθεσε: «Ο Πάνος Ιωαννίδης παραιτήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του Top Chef. Λόγω της δουλειάς του δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη δουλειά που χρειαζόταν να γίνει στα επεισόδια».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με το MasterChef 4, τόνισε: «Με είχαν προσεγγίσει, όχι μόνο εμένα, αλλά κι άλλους για να είμαι ο τέταρτος κριτής στο MasterChef 4. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν ευδοκίμησε η συνεργασία».

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Τραστέλης ρωτήθηκε αν τον έχουν προσεγγίσει μάγειρες που έχουν συμμετάσχει σε μαγειρικούς διαγωνισμούς. Ο chef απάντησε θετικά και εξήγησε πως τους δοκιμάζει στις κουζίνες των εστιατορίων του όμως πρόσθεσε: «Η κριτική που γίνεται στα εστιατόρια τα δικά μου είναι πιο αυστηρή από αυτή που γίνεται στο MasterChef».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚριτική στις κυβερνητικές ανακοινώσεις από την αντιπολίτευση
Επόμενο άρθροΗ χορτοφαγική διατροφή ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας