«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λένε και στην περίπτωση της Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της Κάια Γκέρμπερ βρίσκει πλήρη εφαρμογή. Η μοναχοκόρη του πάλαι ποτέ top model όχι μόνο ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της διάσημης μαμάς της, αλλά είναι κι εντυπωσιακά ίδιες.

Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της νεαρής Κάια, όλοι έχουν να σχολιάζουν για την ομοιότητά τους. Και το ίδιο έγινε και με την πρόσφατη φωτογράφηση της Κάια για λογαριασμό της Ιαπωνικής Vogue. Βέβαια, στη συγκεκριμένη φωτογράφηση δεν είναι μόνο η ομοιότητά με τη μαμά της, που τραβά πάνω όλα τα βλέμματα.

Το 18χρονο μοντέλο ποζάρει ολόγυμνο στο φακό, φορώντας μόνο μαύρες μπότες, αλλά και με κορσέ που αφήνει ακάλυπτο το στήθος της. Επίσης, ποζάρει φορώντας εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, καλαίσθητες διαφάνειες και σέξι μαύρα κορμάκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@voguejapan @luigiandiango ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η Κάια χαρακτήρισε την τελευταία δουλειά που έκανε πριν την καραντίνα, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, ως «την καλύτερη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Δεν θα αφήσουμε χωρίς βοήθεια τους εργαζόμενους στον τουρισμό (video)
Επόμενο άρθροΔ. Βαγιανός: Δημογραφικό και μικρές επιχειρήσεις τα δύο σοβαρότερα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας (audio)