Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 22:26

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) τη μεγάλη μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα, με τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028.

Οι «reds» έβγαλαν 75 εκατ. ευρώ από το ταμείο τους για να αποκτήσουν τον 22χρονο φορ από τους «αετούς της Λισσαβόνας», ενώ στο συνολικό deal έχουν προβλεφθεί κι άλλα 20 εκατ. ευρώ ως μπόνους συμμετοχών και στόχων. Στις δύο σεζόν του στη Μπενφίκα ο Νούνιες μέτρησε 48 γκολ σε 85 συμμετοχές, έχοντας 34 γκολ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει και 11 συμμετοχές με την Ουρουγουάη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Λίβερπουλ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος», τόνισε ο Νούνιες στην πρώτη του συνέντευξη στο Liverpoolfc.com, αμέσως μετά τις υπογραφές, συμπληρώνοντας πως:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου και τους γονείς μου και τον γιο μου, που είναι πραγματική πηγή υπερηφάνειας για μένα. Ήταν πολύ σημαντικοί για μένα στα πρώτα στάδια της καριέρας μου. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς και για τη δουλειά που κάνουμε, εγώ και η σύντροφός μου, ως ομάδα και της είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ.

Είναι μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι εδώ στη Λίβερπουλ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Έχω παίξει εναντίον της Λίβερπουλ και την έχω δει σε πολλά παιχνίδια στο Champions League κι αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες εδώ και νομίζω ότι θα ταιριάξει το στυλ παιχνιδιού μου εδώ.

Ο Νούνιες θα φορέσει τη φανέλα Νο 27 και θα γίνει ο τρίτος Ουρουγουανός που θα αγωνιστεί στη Λίβερπουλ, μετά από τον Λουίς Σουάρες και τον Σεμπάστιαν Κόατες.

«Όταν έφτασα στο προπονητικό γήπεδο, εξεπλάγην όταν είδα και τη δομή του κι όλα τα τρόπαια εδώ. Σκέφτεσαι πως μπορείς να κερδίσεις κι εσύ τρόπαια με αυτό το κλαμπ κι αργότερα όταν έρθεις ξανά εδώ και δεις τα τρόπαια αυτά, μπορείς να πεις, “Κοίτα, ήμουν μέρος αυτού, ήμουν εκεί εκείνη την εποχή, κερδίζοντας όλους αυτούς τους τίτλους”.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ στη Λίβερπουλ – για να κερδίσω τρόπαια και τίτλους. Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια στη Λίβερπουλ».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 22:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Γάμος για Όλα»: Πρόταση νόμου για την ισότητα στο γάμο καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΚάηκε αυτοκίνητο στο Βόλο