Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 20:55

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του θα κάνει ο Κώστας Τσίμίκας, καθώς από τη νέα σεζόν θα δηλώνει κάτοικος «Άνφιλντ».

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους «ρεντς» για τη μεταγραφή του διεθνούς αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο, που θα φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο αξιόπιστος Ιταλός ρεπόρτερ του «Guardian», Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια ώστε να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ ο Τσιμίκας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο 24χρονος μπακ θα υπογράψει με την ομάδα του Κλοπ συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Ο Κώστας Τσιμίκας θα είναι σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να υπογράψει ως νέος παίκτης της Λίβερπουλ. Θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2025», επισήμανε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Από τη μεριά του ο, επίσης, έγκυρος δημοσιογράφος του «Sky Sports», Κάβε Σολέκολ, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ παρακολουθούσαν τον Τσιμίκα για τρία χρόνια.

«Η Λίβερπουλ ήθελε τον Τζαμάλ Λιούις, αλλά η Νόριτς δεν τον έδινε με λιγότερο από 20 εκατ. λίρες, έτσι υπογράψει τον Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό αντί 11 εκατ. λίρες (12,1 εκατ. ευρώ). Η Λίβερπουλ θα επιμείνει με λογικό μπάτζετ αυτό το καλοκαίρι. Παρακολουθούν τον Τσιμίκα για τρία χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 21:15



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτραβοπάτημα για την Σέλτικ στο ντεμπούτο του Μπάρκα
Επόμενο άρθροΟλοκληρώνει τα ιατρικά και υπογράφει τη Δευτέρα ο Ιωαννίδης