Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 18:55

Μετά τον Ερνέρστο Βαλβέρδε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνομιλεί και με άλλους προπονητές. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν την αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά με την αποστολή του κόουτς που θα έρθει να έχει διάρκεια ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Telegraph, ο αγγλικός σύλλογος μίλησε και με άλλους προπονητές εκτός από τον πρώην των Εσπανιόλ, Ολυμπιακού, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Τζον Μούρτοου, φέρεται να είχε επίσης επαφές με τους Λουσιέν Φαβρ και Ρούντι Γκαρσιά. Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ συνομιλεί με συνολικά πέντε τεχνικούς, όμως τα άλλα δύο ονόματα δεν επιβεβαιώθηκαν.

Από την πλευρά του γαλλικού Τύπου αναφέρεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν προσέγγισαν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Έχοντας συμβόλαιο ως το 2023 με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αργεντινός τεχνικός δεν ζήτησε από τη διοίκηση να φύγει, ούτε όμως και ο σύλλογος σκοπεύει αυτή τη στιγμή να τον αποχωριστεί.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 18:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗλιόπουλος προς Οικονόμου – «Να απαντήσει ο εθνικός ψεύτης για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ»
Επόμενο άρθροΚολωνός – Καταδικάστηκε ο τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή