Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σχετικά με τη χρήση της λέξης «βασιλικός» (royal) στο brand τους αφού παραιτήθηκαν των βασιλικών καθηκόντων τους προκειμένου να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στον Καναδά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά από μακρές συνομιλίες με τους αξιωματούχους του Στέμματος, φαίνεται ότι άσκησε βέτο στο ζευγάρι πως δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί της λέξη «royal», στην προσφώνησή του.

Τώρα ήρθε η σειρά της Μέγκαν Μαρκλ να «δείξει τα δόντια της» στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας στον φιλικό της κύκλο, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της και σε επιθετικό τόνο, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να της απαγορευτεί η χρήση του τίτλου «Sussex Royal».

Η ηθοποιός φέρεται να τόνισε στους φίλους της πως τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει νομικά από το να χρησιμοποιήσει τον πριγκιπικό τίτλο που κατείχε πριν πάρει μαζί με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Χάρι, την απόφαση να αποχωρήσουν από το παλάτι και να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο στον Καναδά.

Η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να πρόσθεσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα πως δεν είχε σκοπό να τυπώσει μπλουζάκια ή να φτιάξει στυλό με αυτόν τον τίτλο.

«Η Μέγκαν έχει τελειώσει με το δράμα και δεν έχει χώρο στη ζωή της για τοξικές συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι», φέρεται να λένε φίλοι της ηθοποιού στη βρετανική εφημερίδα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ολλανδία έτοιμη να συνδράμει την Ελλάδα στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης
Επόμενο άρθροΒρυξέλλες: Δύσκολη η συμφωνία για τον κοινοτικό προϋπολογισμό – Οι επαφές Μητσοτάκη