Η Μαντόνα δεν είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει στα αμφιλεγόμενα βίντεο στα social media. Ωστόσο, το τελευταίο που ανέβασε φαίνεται ότι προκάλεσε την ανησυχία πολλών θαυμαστών της βασίλισσας της ποπ. 

Η Μαντόνα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο TikTok στο οποίο χορεύει το τραγούδι «L$D» του Luclover φορώντας μαύρα εσώρουχα. Η 64χρονη τραγουδίστρια κοιτάει πρώτα την κάμερα και στη συνέχεια αρχίζει να λικνίζεται. Κάποια στιγμή βγάζει τη γλώσσα της για να γλείψει τα χείλη της ενώ μετά στρέφει την κάμερα στα οπίσθια της.

Το νέο βίντεο της βασίλισσας της ποπ, όπως φαίνεται από τα σχόλια στο TikTok, ανησύχησε τους θαυμαστές της. «Η Μαντόνα δεν υπάρχει πια… Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος» έγραψε κάποιος. «Αυτή δεν είναι η Μαντόνα που ξέρω» σημείωσε άλλος.

Δείτε το βίντεο:

@madonna

 

♬ L$d – Luclover

https://www.tiktok.com/embed.js

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που έδειξαν να την στηρίζουν. «Η Madonna ήταν πάντα αμφιλεγόμενη. Γιατί πιστεύατε ότι θα άλλαζε με την ηλικία» σημείωσε ένας χρήστης του TikTok. «Όταν είμαι στην ηλικία της, θέλω να είμαι τόσο ελεύθερη, γεμάτη ζωή και να μην δίνω δεκάρα» έγραψε μια άλλη θαυμάστριά της. 

To άρθρο Η Μαντόνα χορεύει με τα εσώρουχα στο Tik Tok – Χαμός με τα σχόλια των θαυμαστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMy Θέρμανση: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης – Η προθεσμία για την αίτηση
Επόμενο άρθροΕμβόλιμη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ