Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 15:01

Η Μπάγερν ολοκλήρωσε την πολυαναμενόμενη απόκτηση του Σάντιο Μανέ από τη Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Η Μπάγερν, η οποία κέρδισε τον 10ο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, φέρεται να συμφώνησε σε μια μεταγραφή αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, για τον 30χρονο επιθετικό από τη Σενεγάλη, ο οποίος είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

«Ο Σάντιο Μανέ είναι παγκόσμιο αστέρι», είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ. «Υπογραμμίζει την ελκυστικότητα της Μπάγερν και ολόκληρης της Μπουντεσλίγκα».

Ο 30χρονος φεύγει από το Άνφιλντ μετά από 269 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 120 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μια εκπληκτική παρουσία που βοήθησε τον σύλλογο στον τίτλο του Champions League το 2018-19 και στο στέμμα της Premier League μια σεζόν αργότερα.

Ο Μανέ, που πέτυχε 23 γκολ με τη Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, έγινε η τρίτη μεταγραφή της Μπάγερν την τελευταία σεζόν, μετά τις αφίξεις του δίδυμου του Άγιαξ, Ράιαν Γκράβενμπερχ και Νουσάιρ Μαζραουί.

Οι Βαυαροί κέρδισαν το γερμανικό πρωτάθλημα για 10η συνεχόμενη φορά, αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν την προημιτελική φάση του Champions League.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 15:03

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚικίλιας στο ΣΕΤΕ: Σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, ενισχύσαμε τον τουρισμό
Επόμενο άρθροΥπέρ του εμπάργκο όπλων στην Τουρκία ο Βέμπερ: «Να το εξετάσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»