Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 04:53

Ένα από τα επόμενα «wonderkids» του ισπανικού ποδοσφαίρου, τον 17χρονο αριστερό εξτρέμ της Λας Πάλμας, Πέδρι, θα προσθέσει στο ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να «ανανεώσει» τα αγωνιστικά «κύτταρά» της, με έναν παίκτη που έχει ήδη προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα ισπανικά γήπεδα.

Γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 2002, ο αριστεροπόδαρος winger μέτρησε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές με την ομάδα των Καναρίων Νήσων στο πρωτάθλημα της Segunda Division και οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, που πρόλαβαν και τον «καπάρωσαν» από το περασμένο καλοκαίρι, αντί… μόλις 5 εκατ. ευρώ (συν μπόνους) τη στιγμή που η αξία του έχει ήδη διπλασιαστεί, χωρίς καν να έχει πατήσει ακόμα το… πόδι του στο «Καμπ Νου».

Ο Πέδρι έχει ήδη ενημερωθεί πως από το καλοκαίρι θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία της «Μπάρτσα» και να εδραιώσει την παρουσία του εκεί. Και στο συμβόλαιο που υπέγραψε άλλωστε με τη Μπαρτσελόνα, δεν προβλέπεται να παίζει στη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, εκτός εάν αυτή προβιβαστεί στη Segunda Division.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 04:54

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒελτιώνεται η κατάσταση του Ρουστού
Επόμενο άρθρο«Libertadores και Sudamericana θα ολοκληρωθούν έστω και χωρίς θεατές»