Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 11:44

Αλλαγή «πλεύσης» αποφάσισε να κάνει η Μπαρτσελόνα όσον αφορά στον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ και ενώ αρχικά η ομάδα της Βαρκελώνης ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, τώρα η διοίκηση έχει αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα, μετά από σχετική εισήγηση του Ρόναλντ Κούμαν, θα προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του, μετά τις καλές εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια των «μπλαουγκράνα». Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η «Μπάρτσα» θέλει να το επεκτείνει για δύο ακόμα χρόνια.

Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά είχε σοβαρό τραυματισμό κι έκανε μόνο εννέα εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ φέτος ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, δείχνοντας πως θέλει να παραμείνει στο «Καμπ Νου».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 12:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓ. Πιτσιώρας: Ένιωσα τον φόβο της επιβίωσης – Παλεύω με τις “παρενέργειες” της Covid
Επόμενο άρθροΞεπέρασαν τα όριά τους τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (video)