Η Νίκη Βόλου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 17’, με τον Βλαχομήτρο να βγαίνει από τα δεξιά και να κάνει τη σέντρα και τον Κουσκουνά να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα του με την ομάδα των «κυανόλευκων», κάνοντας το 1-0.

O Θεσπρωτός ισοφάρισε με τον Στεργίου στο 22’, όταν ο Ρομέρο βρέθηκε εντός περιοχής, κάνοντας ένα σουτ για να κοντράρει η μπάλα στην άμυνα και να φτάσει στον Στεργίου. Αυτός με τη σειρά του σούταρε, κάνοντας το 1-1.

Η Νίκη στο 42’ μπήκε μπροστά στο σκορ με διπλή προσπάθεια του Βλαχομήτρου που έκανε το 2-1. Ο Κυριακίδης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Βλαχομήτρος έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας και ο παίκτης της Νίκης στην επαναφορά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 44’ και πάλι ο Βλαχομήτρος έκανε το 3-1. Ο Γκαρσία έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κουσκουνάς σούταρε, ο τερματοφύλακας απόκρουσε, η μπάλα έφτασε πάλι στον Γκαρσία, ο οποίος έβγαλε μπαλιά στον Βλαχομήτρο, και αυτός πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος (90’ Πάνος), Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (84’ Ροχάνο), Μιράντα (84’ Γρομητσάρης), Λούκας Γκαρσία (73’ Μέτσε), Κουσκουνάς (90’ Κυρίτσης).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Γώγος, Γκάντσιερ, Ντ’Αλέσσιο, Στεργίου  (58’ Ζιώγας), Ρομέρο (70’ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70’ Σαραντίδης), Βαταμίδης (58’ Γεωργούσης), Βαλέντε (46’ Δημήτρουλας).

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα και βαθμολογία στο βόρειο όμιλο της σούπερ λιγκ 2
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ο δράστης της ληστείας πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Βόλο