Πέθανε σε ηλικία 76 ετών η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια της κάντρι, Ναόμι Τζαντ (Naomi Judd) και η θρυλική συνάδελφός της και ηθοποιός, Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) θρηνεί για τον θάνατο της. Η Ναόμι Τζαντ ήταν η μητέρα των Γουαϊνόνα και Άσλεϊ, οι οποίες έκαναν καριέρα ως ντουέτο και διακρίθηκαν.

«Βιώσαμε μια τραγωδία. Χάσαμε την υπέροχη μητέρα μας από ψυχική ασθένεια. Είμαστε συντετριμμένες. Βιώνουμε βαθιά θλίψη και γνωρίζουμε πως όσο την αγαπούσαμε, την αγαπούσε και το κοινό της. Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα εδάφη» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι κόρες της τραγουδίστριας στο ΑP ενώ η Ντόλι Πάρτον απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στο Country Music Hall of Fame.

Η Ναόμι και η κόρη της Γουαϊνόνα, ξεκίνησαν να τραγουδούν ως το ντουέτο «Τhe Judds» στις αρχές του 1980 και πούλησαν πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους. Κατάφεραν να κερδίσουν 5 Grammys και να φτάσουν στην κορυφή των μουσικών charts με τουλάχιστον 14 singles, σύμφωνα με το Country Music Hall of Fame.

«Ήμασταν ίδιες. Θέλω να ξέρετε ότι θα σας αγαπώ πάντα», έγραψε η Πάρτον στο twitter προς τις κόρες της Τζαντ όπου εξέφραζε τα συλλυπητήριά της, ενώ γιόρταζε την ένταξή των «Judds» στο Country Music Hall of Fame.

«Σοκαρίστηκα τόσο πολύ όταν έμαθα για τον θάνατο της Ναόμι. Ήμασταν πολύ κοντά. Ήμασταν όμοιες. Είχαμε την ίδια ηλικία και ήμασταν και οι δύο Αιγόκεροι», έγραψε η Πάρτον. «Αγαπούσαμε τα πλούσια μαλλιά, το μακιγιάζ και τη μουσική».

Στη συνέχεια, η Πάρτον μίλησε για την απουσία της από την συγκινητική τελετή στο Country Music Hall of Fame και πρόσθεσε ότι «ακούω τη Ναόμι σαν να λέει τώρα: “Ωραία, μια μέρα αργότερα και με μία Ντόλι λιγότερη”». Κλείνοντας την ανάρτησή της έγραψε: «Συγχαρητήρια και συλλυπητήρια. Να ξέρετε ότι θα σας αγαπώ πάντα».

Η κόρη της Ναόμι, Γουαϊνόνα, δήλωσε στην εκδήλωση του Country Music Hall of Fame: «Αν και η καρδιά μου είναι ραγισμένη, θα συνεχίσω να τραγουδάω.

Η Ναόμι είχε μιλήσει και γράψει για τον αγώνα που έδινε με την κατάθλιψη. «Προσπαθώ απεγνωσμένα να βοηθήσω τον εαυτό μου», είχε πει στο People, «… αλλά είμαι ευάλωτη».

Οι «Judds» ολοκλήρωσαν την κοινή τους πορεία επισήμως το 2011. Πρόσφατα ανακοίνωσαν την «τελευταία τους περιοδεία», η οποία θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο. Τον περασμένο μήνα μαμά και κόρη τραγούδησαν μαζί ύστερα από χρόνια, το «Love Can Build a Bridge», στα μουσικά βραβεία CMT.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Η Ντόλι Πάρτον θρηνεί για τον θάνατο της βραβευμένης τραγουδίστριας Ναόμι Τζαντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Ανησυχία και δυσαρέσκεια για την ακρίβεια – Με 8,1 μονάδες μπροστά η ΝΔ
Επόμενο άρθροΑπάτες με θύματα ξενοδόχους στη Μαγνησία