Είπα να μην ασχοληθώ και πάλι με την Ολλανδέζα δημοσιογράφο με το κόκκινο καπέλο, μετά τα όσα απαράδεκτα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η ίδια δεν με αφήνει να αγιάσω.

Όλα, θα πείτε, για κάποιον λόγο γίνονται και τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε καν το κόκκινο καπέλο της Ολλανδής δημοσιογράφου Ινγκεμποργκ Μπέουγκελ η οποία επανεμφανίστηκε χθες σε υπαίθρια συνέντευξη των αλληλέγγυων στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Τέτοιο καπέλο λοιπόν, έλεγαν οι τριγύρω της, θα φορούν πρόσφυγες, μετανάστες, Ρομά, αριστεριστές, ακτιβιστές κτλ., που θα επιχειρήσουν να διεισδύσουν (εάν τελικά τα καταφέρουν) στην πορεία του Πολυτεχνείου την επόμενη Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου.

Όλοι αυτοί θα κατέβουν μαζί στο ίδιο «μπλοκ», λέγοντας ότι η νέα επανάσταση έχει όμοια χαρακτηριστικά με εκείνη του ’74 μόνο που δεν θα αφορά τον γηγενή πληθυσμό αλλά και τον αλλοδαπό, την ανθρωπότητα και κάτι τέτοια.

Η κυρία Μπέουγκελ χάρηκε τόσο πολύ από τη δημοσιότητα που δεν σταμάτησε στιγμή να ποζάρει, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν το κάνει από φιλαρέσκεια αλλά για το καλό της «υπόθεσης».

Δεν διευκρίνισε όμως γιατί δεν είπε το παραμικρό για τη μεταχείριση που επιφυλάσσουν οι Τούρκοι στους μετανάστες, παρά μόνον εναντιώθηκε στον Ερντογάν, όταν τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ. Πέταξε και κάτι τρανταχτά του τύπου: « έχω πάει αποστολή στην Άγκυρα κι επειδή κινδύνευα πήρα μαζί μου σωματοφύλακες» ή «η Τουρκία κάνει χειρότερα» αλλά δεν έπεισε. Για τις ευθύνες της χώρας της βέβαια όσον αφορά στη διόγκωση του μεταναστευτικού, έβγαλε μόνο μία κορώνα :« Φταίει και η Ολλανδία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος – Αναστάτωση σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Ηλικιωμένος έβγαζε τη μάσκα και έφτυνε
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Αρνητής πρόεδρος ομάδας συγκλονίζει λίγο πριν πεθάνει – «Πες σε όλους να εμβολιαστούν»