Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «Λύκου» τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Η απάντηση στο Stars System με την Άση Μπήλιου.

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 17-18 Ιανουαρίου και φέρνει εντάσεις, πάθη και ανατροπές.

Είναι ένα έντονο και ιδιαίτερα συναισθηματικό φεγγάρι, που ίσως μας κάνει να συνειδητοποιούμε τα λάθη του παρελθόντος και να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή.

Σε αυτό συνηγορεί και ο Ερμής, που ξεκινά την ανάδρομη, φαινομενικά, πορεία του στον Υδροχόο στις 15/1 και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 3/2, αφού θα έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα έχουμε δυο ανάδρομες πορείες πλανητών, του Ερμή και της Αφροδίτης και ίσως να μην μπορέσουμε να αποφύγουμε τις αναθεωρήσεις στις σχέσεις και στις αποφάσεις, που έχουμε πάρει, αλλά και τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «Λύκου» τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου;

Ποιοι θα αντιμετωπίσουν κρίσεις στις σχέσεις τους, ποιοι θα έχουν καθυστερήσεις και εμπόδια στα επαγγελματικά τους σχέδια, ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με άτομα από το ερωτικό τους παρελθόν και ποιοι θα δώσουν ένα ηχηρό τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις;

Όλες οι απαντήσεις στην εκπομπή «Stars System» με την Άση Μπήλιου, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 13:00.

To άρθρο Η Πανσέληνος φέρνει εντάσεις, πάθη και ανατροπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο στη Βούλα – «Τον τραβήξαμε έξω ενώ καιγόταν το αμάξι» – Συγκλονίζει ο φίλος του Μονογυιού
Επόμενο άρθροPage not found | in.gr