Απέσπασε την πρώτη θέση στον κλάδο της βιομηχανίας

 

Συγκέντρωσε τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 315 επιχειρήσεις

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Παπαστράτος βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της λίστας Most Admired Companies, που καταρτίζει το Fortune σε συνεργασία με την KPMG. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έρευνα που αφορά στην εταιρική φήμη στην Ελλάδα, στην οποία φέτος συμμετείχαν 315 επιχειρήσεις.

 

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1.700 στελέχη επιχειρήσεων, τα οποία αξιολόγησαν τις καλύτερες εταιρείες σε κάθε κλάδο, σύμφωνα με τα 9 αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει το αμερικανικό Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα).

 

Η Παπαστράτος κατέκτησε την πρώτη θέση στον κλάδο της Βιομηχανίας και την δεύτερη στο σύνολο των επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά την υψηλή εκτίμηση και εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει η αγορά.

 

Με αφορμή τη νέα διάκριση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε: «Είναι πολύ τιμητικό για εμάς να βρισκόμαστε και φέτος στις υψηλότερες θέσεις των Most Admired Companies. Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη αξία γιατί προέρχεται από την ίδια την αγορά, από στελέχη που αντιλαμβάνονται τις καθημερινές προκλήσεις του επιχειρείν και συναισθάνονται τις δυσκολίες που έχει ένας μεγάλος εταιρικός μετασχηματισμός, όπως αυτός που συμβαίνει στην Παπαστράτος την τελευταία διετία. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς μια ακόμη ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας κρατάει σε μια δημιουργική επιχειρηματική εγρήγορση για τα επόμενα χρόνια».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠληρωμή αποζημιώσεων 1,77 εκατ. ευρώ σε 294 δικαιούχους
Επόμενο άρθροΑυξήθηκε το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το 2017