Η πολιτική σταθερότητα δεν πρόκειται να διαταραχθεί, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm.·Η κ. Σβίγκου πρόσθεσε ότι ο ορίζοντας της κυβέρνησης, είναι στην λήξη της τετραετίας τον Οκτώβριο.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης από το 2016 ζητάει εκλογές και μέχρι τώρα «πηγαίνει στον κουβά», ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί το έργο της μετά την έξοδο από τα μνημόνια, με στόχο την σταθεροποίηση της οικονομίας, την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την προώθηση ενός συνολικού πλέγματος ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

 

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, η κ. Σβίγκου είπε, ότι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα δώσει τις απαντήσεις και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι έρευνες να συνεχιστούν χωρίς καμία σκιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί και μετρημένοι στα λόγια τους, προσθέτοντας ότι διάφορα πολιτικά πρόσωπα προσπαθούν να εκφοβίσουν τους δικαστές.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚλειστά τα δικαστήρια της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΠροειδοποίηση από Samsung για μείωση κερδών 29%