Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα κατήγγειλε σχετικά με περικοπές στον προϋπολογισμό των σχολικών γευμάτων και το περιστατικό λιποθυμίας μιας μαθήτριας στην Ηλεία, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Η «πολιτική του μαγκαλιού«, δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας προσθέτοντας ότι στο ψέμα και στη χυδαιότητα, απαντά η πραγματικότητα:

«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που «χρησιμοποίησε» ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.

2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.

3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια.
Η «στροφή στη σοσιαλδημοκρατία» σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα «συντροφικά μαχαιρώματα»»», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπ. Εργασίας: Υπογράφονται νέες συμβάσεις για παροχή περισσότερων σχολικών γευμάτων

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες) και το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι.

Τσίπρας: Ο λαός μας ξέρει ότι ανάπτυξη με παιδιά να λιποθυμάνε από τη πείνα στα σχολεία δεν υπάρχει

Για «ανικανότητα ακόμα και στα στοιχειώδη«, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕφιαλτικές ώρες για τρεις ιερόδουλες στα χέρια δύο κακοποιών (video)
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Βαρβιτσιώτη-Πάιατ: “Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδας”