Μία από τις καλύτερες χρονιές στην σύγχρονη Ιστορία της, διάγει η Λίβερπουλ, καθώς διεκδικεί επί ίσοις όροις με την Μάντσεστερ Σίτι το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται στους «16» του Champions League και αύριο φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου στην ρεβάνς του 0-0.

Από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή πορεία της ιστορικής ομάδας, είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, δεδομένου πως έχει σημειώσει 17 τέρματα στην πρέμιερ λιγκ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ρωτήθηκε από το Sky Sports για τους στόχους της ομάδας και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, Η πιό σημαντική διοργάνωση, αυτή με το μεγαλύτερο κύρος, είναι το Champions League. Ομως το όνειρο της πόλης και του συλλόγου, είναι το πρωτάθλημα. Θα είμαι πανευτυχής εάν καταφερω να συνδυάσω το όνειρο μου με το δικό τους. Φυσικά θα είναι τέλειο, εάν κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους.

 

Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και μας μένουν περίπλοκοι αγώνες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να νικήσουμε σε όλα τα ματς και να περιμένουμε αποτυχία της Σίτι σε έναν αγώνα για να κατακτήσουμε το τίτλο. Η πίεση είναι έντονη, όμως πνυματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνακαλεί 1,1 εκατ. οχήματα στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΜπόνους βαθμός για τον ταχύτερο γύρο το 2019