Μια φωνή κι ένα πιάνο. Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Θοδωρής Οικονόμου θα μας ταξιδέψουν σε έναν ωκεανό μουσικής και μελωδιών.Ο Κήπος του Μεγάρου είναι ο ιδανικός χώρος για να καταλήξει αυτή η περιπλάνηση, την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 21:00.

Σε αυτή τη συναυλία, τρυφερές εικόνες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, εντυπωσιακά ερμηνευμένες από τους δύο καλλιτέχνες με εσωτερική δύναμη που καθηλώνει. Ο κόσμος του Θάνου Μικρούτσικου ενώνεται με το σύμπαν του Leonard Cohen, τα τραγούδια της Édith Piaf συναντούν τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου, και οι μεγάλες δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη συνυπάρχουν με τις οικείες μελωδίες του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και με τραγούδια νέων δημιουργών (Θοδωρή Οικονόμου, Σταύρου Σιόλα).

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ξεπερνά τον εαυτό της καταθέτοντας ψυχή και ερμηνεία σε μια μουσική περιπλάνηση που σημάδεψε την ίδια αλλά και τον τεράστιο αριθμό θεατών που το παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε αυτή.

Ο Θοδωρής Οικονόμου, ένας από τους πιο καταξιωμένους έλληνες συνθέτες  θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής της νέας γενιάς αλλά και διακεκριμένος σολίστ, δημιουργεί ένα ξεχωριστό μουσικό περιβάλλον μέσα από λεπτές ερμηνείες, γεμάτες συγκίνηση και πάθος. Μέσα από το παίξιμο του, γνωστά μας τραγούδια ξαναγεννιούνται και γεμίζουν δροσιά, αποκτώντας μια νέα διάσταση για τον ακροατή.

Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες συνομιλούν στο σήμερα, κοιτώντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τιμές εισιτηρίων

10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ  (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει

Eισιτήρια

210 72 82 333, megaron.gr  και σε όλα τα καταστήματα Public

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://megaron.gr

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξάρθρωση σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα (video)
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Κανένας εφησυχασμός στις εκλογές της Κυριακής (video)