Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 16:21

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί. Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, έκανε εξαιρετική χρονιά με τα «χρώματα» της Μονακό, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, με τελικούς «νικητές» τους Μαδριλένους.

Ο Τσουαμενί, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την ερχόμενη Τρίτη (14/6) θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα παρουσιασθεί στους εκπροσώπους του Τύπου, από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας.

Η μεταγραφή του νεαρού άσου, κόστισε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 20 αφορούν σε μπόνους επίτευξης στόχων. Ετσι, ο Τσουαμενί, θα γίνει ο δεύτερος ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία των Μονεγάσκων, μετά τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί Σερν Ζερμέν, έναντι 180 εκ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2017.

Ο Τσουαμενί, ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης της χρονιάς στην Ligue 1 για την περίοδο 2020-21, βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως μετά από συντονισμένες ενέργειες και φυσικά, την επιθυμία του ιδίου, η Ρεάλ κατάφερε και τον έκανε δικό της.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 16:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σολανάκης
Επόμενο άρθροΕξοικονόμηση ενέργειας: 8 δισ. ευρώ ως το 2040 στα φτωχά ελληνικά νοικοκυριά