Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 22:26

Ανεξόφλητα «γραμμάτια» φαίνεται πως άφησε πίσω της η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που καταγράφηκε ως η πιο «ακριβή» του περασμένου Γενάρη.

Όχι από τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά από τους Πορτογάλους, οι οποίοι -με βάση καταγγελία της Σαμπντόρια στη FIFA- δεν κατέβαλλαν ποτέ το ποσοστό μεταπώλησης (10%) που είχαν διατηρήσει για τον διεθνή Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Η ιταλική ομάδα, παραχώρησε τον Φερνάντες στη Σπόρτινγκ το καλοκαίρι του 2017, διατηρώντας ένα σημαντικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 46,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2020 για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο άσο, όμως η Σπόρτινγκ δεν έδωσε με τη σειρά της τα περίπου 4,6 εκατ. Ευρώ, που έπρεπε να πληρώσει στον σύλλογο της Γένοβας. Η Σαμπντόρια έκανε προσφυγή στη FIFA, με την οποία ενημέρωσε πως η πορτογαλική ομάδα δεν κατέβαλλε καμία από τις προβλεπόμενες (τρεις) δόσεις και ζήτησε από την παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, να μεριμνήσει για να πληρωθεί τα χρωστούμενα.

Από την πλευρά της πάντως, η Σπόρτινγκ, σε επίσημη τοποθέτησή της, αρνείται κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ζήτημα «οφειλής» προς την ιταλική ομάδα, υποστηρίζοντας πως το καλοκαίρι του 2018, ο Φερνάντες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ, το οποίο αυτομάτως τερμάτισε/αναίρεσε τους όρους που υπήρχαν στην πρώτη σύμβασή του.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 22:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈλεγχοι σε προνοιακές δομές-ιδιωτικές κλινικές-μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων
Επόμενο άρθροΕπίθεση του Λόβρεν στον Μπιλ Γκέιτς