Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, 01:47

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Tuttosport, η Σαουδική Αραβία θέλει να συνεχίσει να φιλοξενεί το Σούπερ Καπ Ιταλίας ακόμη και μετά τον τελευταίο αγώνα που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιο, τον Ιανουάριο του 2023 μεταξύ της Κυπελλούχου Ίντερ και της πρωταθλήτριας Μίλαν.

Η σαουδαραβική εταιρεία Sela Sport παρουσίασε στη Lega Serie A μια πενταετή προσφορά με μια φόρμουλα ανοιχτή σε τέσσερις ομάδες εν είδει φάιναλ φορ, όπως συμβαίνει με τη La Liga εδώ και μερικά χρόνια.

Προς τούτο πληρώνει 23 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ακριβώς ένα περισσότερο από ό,τι είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές του Άμπου Ντάμπι (Η.Α.Ε.), που έχουν έρθει σε επαφή με τους Ιταλούς εδώ και λίγους μήνες.

Ο αγώνας μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας διεξάγεται επίσης και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A, για την περιοχή MENA (Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική).

Στην τελευταία συνάντηση της Λίγκας, επρόκειτο να είχε γίνει ψηφοφορία για την εκχώρηση των δικαιωμάτων εκπομπής της κορυφαίας ιταλικής κατηγορίας Abu Dhabi Media, βάσει πενταετούς προσφοράς (2022-27) ύψους 28,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Λορέντσο Καζίνι ανέφερε στη συνέλευση και μια πρόταση από την Beln Sport, εταιρεία που έχει επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, 01:47

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατεχόμενα: Οκτάι και Τατάρ απέρριψαν τα ΜΟΕ – Τα χαρακτήρισαν «μονομερείς κραυγές»
Επόμενο άρθροΑνυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας