Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 20:13

Ένα χρόνο μετά την τελευταία αγωνιστική εμφάνισή της κι ενώ διανύει αισίως το 41ο έτος της ηλικίας της, η Σερένα Ουίλιαμς θα είναι παρούσα στο φετινό Γουίμπλεντον, το οποίο αρχίζει στις 27 Ιουνίου.

Η Αμερικανίδα τενίστρια, που έχει κατακτήσει επτά φορές στην καριέρα της το φημισμένο τουρνουά του Λονδίνου, εξασφάλισε κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) από τους διοργανωτές και θα επιστρέψει στα κορτ, ένα χρόνο αφότου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού από τον 1ο γύρο του αντίστοιχου περσινού τουρνουά. Έκτοτε, η κάτοχος 23 τίτλων γκραν σλαμ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, με συνέπεια να βρίσκεται πλέον στο Νο 1208 της παγκόσμιας κατάταξης.

Λίγο νωρίτερα, η Ουίλιαμς είχε προαναγγείλει τη συμμετοχή της στο Γουίμπλεντον με ένα μήνυμα στο Instagram: «SW και SW19 (σ.σ. τα αρχικά του ονόματός της και ο ταχυδρομικός κώδικας του All England Lawn Tennis Club, που διοργανώνει το τουρνουά). Έχουμε ραντεβού. 2022 θα τα πούμε εκεί».

Πριν τη συμμετοχή της στο Γουίμπλεντον, η Σερένα Ουίλιαμς θα κάνει ένα πέρασμα από το τουρνουά του Ιστμπουρν, όπου θα παίξει στο διπλό με παρτενέρ την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 20:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Με στήριξη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κυρώθηκε η Συμφωνία για την ίδρυση γραφείου στην Αθήνα του ΠΟΥ
Επόμενο άρθροΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Έρικσεν