Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 19:42

Η Σερένα Ουίλιαμς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο US Open, παρά τις πρόσφατες αποχωρήσεις από το περίφημο Grand Slam πολλών παικτών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει κανονικά, εάν διεξαχθεί το τουρνουά», δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, η 39χρονη αστέρας του τένις, η οποία τόνισε πως μετά από μία… υποτονική περίοδο, έχει εντείνει την προετοιμασία της, εν΄ όψει του US Open και του Ρολάν Γκαρός.

Η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam, πρόκειται να λάβει μέρος στο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Λέξινγκτον, μετά από εξάμηνη απουσία από τα κορτ, λόγω της πανδημίας.

«Βέβαια, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Όταν τα τουρνουά ακυρώθηκαν, σκέφτηκα: Επιτρέψτε μου να δουλέψω σήμερα και ας δούμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε η Ουίλιαμς, η οποία στο παρελθόν υπέφερε από πνευμονικές εμβολές που μείωναν την αναπνευστική της ικανότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τον κορονοϊό, παραμένοντας στο σπίτι της στην Φλόριντα, ενώ όπως αποκάλυψε έχει μαζί της σε μόνιμη βάση 50 (!) προστατευτικές μάσκες.

«Όσον αφορά στην υγεία, δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι κάνω και όλοι στον «κόσμο της Σερένα» προστατεύονται πραγματικά. Είναι ωραίο να παίζεις τένις, αλλά είναι η ζωή μου και η υγεία μου, οπότε ήμουν λίγο νευρωτική, αλλά έτσι πρέπει να είμαι τώρα», κατέληξε η διάσημη Αμερικανίδα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 19:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο Περιστέρι κατέκτησε το πρωτάθλημα, MVP ο Βησσαρίου
Επόμενο άρθροΕύβοια: Έκτο θύμα από τις πλημμύρες