Οι ευκαιρίες συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο είναι τεράστιες επεσήμανε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε από κοινού με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Έδωσε έμφαση στον τομέα της ενέργειας και την  κατασκευή του EastMed του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου αγωγού αερίου στον κόσμο.

Σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν μεγάλες προοπτικές συνεργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, όπως και σε εκείνους των υδατοκαλλιεργειών, αλλά και του τουρισμού.

«Η συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ είναι συμπαγής και αυτόφωτη» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με τον κ. Νετανιάχου συμμετείχαμε σε κοινή πρωτοβουλία χωρών για την έξυπνη διαχείρισης της πανδημίας. Επαγρυπνούμε και για την επόμενη μέρα» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στον τουρισμό είπε ότι «από 1η Ιουλίου θα υποδεχόμαστε απευθείας πτήσεις σε όλους τους κύριους προορισμούς μας. Και αν όλα πάνε καλά από 1η Αυγούστου θα μπορούμε να υποδεχόμαστε ισραηλινούς τουρίστες. Αν χρειαστεί θα παρατείνουμε την τουριστική σεζόν μέχρι Οκτώβρη-Νοέμβρη».

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανέναρξη επιπλέον δρομολογίων από την Τετάρτη
Επόμενο άρθρο«Το CAS θα φροντίσει η απόφαση του να βγει πριν επικυρωθεί η βαθμολογία»