Στο Παρίσι όπου βρίσκεται για το μήνα του μέλιτος με τον Μπεν Άφλεκ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Τζένιφερ Λόπεζ. Με αφορμή τα 53 της χρόνια αποφάσισε να διαφημίσει και το νέο προϊόν του brand της. Και η φωτογράφηση ήταν «καυτή».

Ολόγυμνη, η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε για να διαφημίσει τη νέα σειρά «JLo Body» και στο video που ανέβασε στο Instagram «κόβει» την… ανάσα όσων των βλέπουν, με την 53χρονη λατίνα σταρ να βάζει κάτω… πολύ μικρότερες της.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια». Άλλωστε, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι διάσημη και πολύ περήφανη για τα δικά της.

«Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και σας κάνω δώρο μια ειδική σταγόνα από το προϊόν», σημειώνει το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο για την προώθηση του προϊόντος και καλεί τους θαυμαστές της να το αγοράσουν από το e-shop της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Αυτές τις μέρες η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τον Μπεν Άφλεκ, μετά το γάμο τους στις 16 Ιουλίου στο Λας Βέγκας και τα παιδιά τους. Εκεί το διάσημο ζευγάρι περνά το μήνα του μέλιτος, με βόλτες στα πάρκα της γαλλικής πρωτεύουσας, κρουαζιέρες στο Σηκουάνα και επισκέψεις σε μουσεία όπως το Λούβρο.       

  

To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα 53 της με φωτογράφηση που «κόβει την ανάσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων απολογείται στην ανακρίτρια
Επόμενο άρθροΟ Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα!