Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 20:40

Στην τελευταία εβδομάδα του χειμερινού, μεταγραφικού «παραθύρου», η Τότεναμ ανεβάζει στροφές για την ενίσχυση του ρόστερ της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αντόνιο Κόντε και να ισχυροποιήσει τη θέση της ως διεκδικήτρια μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι «σπερς» μπήκαν «σφήνα» στην απόκτηση του Ντανζούμα της Βιγιαρεάλ, μολονότι ο τελευταίος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Έβερτον και μάλιστα είχε περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις, έπειτα από τη συμφωνία του ισπανικού κλαμπ με τους «εφοπλιστές». Η Τότεναμ έκανε κίνηση με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς και είναι έτοιμη πλέον να… κλέψει τον παίκτη μέσα απ’ τα χέρια της Έβερτον.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και για την αγορά του δεξιού φουλ μπακ Πέδρο Πόρο, ο οποίος μετράει φέτος 3 γκολ και 11 ασίστ σε 24 αγώνες με τα «λιοντάρια» σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Τότεναμ προσέφερε 37 εκατ. ευρώ, η Σπόρτινγκ απάντησε αρνητικά, όμως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να γίνει κι ο 23χρονος μπακ κάτοικος Λονδίνου…


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 20:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗθοποιοί: Τελεσίγραφο παραίτησης από τους καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για το ζήτημα των πτυχίων
Επόμενο άρθροΒίντεο με το Τατόι από ψηλά – Η εικόνα πριν περάσει σε «νέα εποχή»