Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 00:32

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Πελέ εξέδωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Το πρωί του Σαββάτου υπήρξαν άσχημα μαντάτα για την κατάσταση της υγείας του «μαύρου διαμαντιού», αφού σύμφωνα με τη «Folha», το τελευταίο διάστημα δεν φέρνουν αποτελέσματα οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, τονίζοντας ότι ο καρκίνος που ξεκίνησε από το παχύ έντερο έχει κάνει μετάσταση σε πνεύμονες και συκώτι.

Το «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάουλο εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι:  «Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται σε αντιβιοτικά που λαμβάνει για λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κατασταση της υγείας του δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου στο Ρίο. Ωστόσο στο ανακοινωθέν δεν γίνεται καμία αναφορά στο πρόβλημα του 82χρονου Πελέ με τον καρκίνο.


 

«Ο Edson Arantes do Nascimento (Πελέ) εισήχθη στο νοσοκομείο Israelita Albert Einstein την περασμένη Τρίτη (29) για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για τον όγκο του παχέος εντέρου, που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή. Είχε επίσης καλή ανταπόκριση στη φροντίδα για τη λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, χωρίς επιδείνωση της κατάστασής του τις τελευταίες 24 ώρες.

Dr. Fabio Nasri, γηριατρικός και ενδοκρινολόγος στο νοσοκομείο Israelita Albert Einstein

Dr. Rene Gansl, ογκολόγος στο νοσοκομείο Israelita Albert Einstein

Dr. Miguel Cendoroglo Neto, επικεφαλής ιατρικών υπηρεσιών και νοσοκομειακών υπηρεσιών στο νοσοκομείο Israelita Albert Einstein».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 00:47

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνική υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα
Επόμενο άρθροΚαλλιθέα: Παράνομα τυχερά παιχνίδια διεξάγονταν σε κατάστημα – Συνελήφθησαν 43 άτομα