Στην υιοθεσία του παιδιού που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας» είπε.

Η υιοθεσία τελικά δεν ολοκλήρωθηκε. «Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Στην αρχή ήταν δύσκολο, ζήλεψε πολύ, δεν μπορούσε να καταλάβει» είπε για το πώς υποδέχτηκε το παιδί ο γιος της. «Δεν μπορώ να κρίνω εισαγγελικές αποφάσεις ούτε αποφάσεις κοινωνικών λειτουργών που έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί και κρίνουν τις τύχες αυτών των παιδιών» ανέφερε η ηθοποιός.

«Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑισιόδοξη η έκβαση του αιτήματος του Δήμου Ρ. Φεραίου από το Υπουργείο Εσωτερικών για την έκτακτη επιχορήγηση της ΔΕΥΑ μετά από παρέμβαση της Ζ. Μακρή
Επόμενο άρθρο“Ψηφιακά” οι επισκέψεις σε Δημαρχεία και ΚΕΠ-Ως τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης