Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 17:17

Στους προημιτελικούς σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ήταν επικεφαλής στο κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε από τη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (Νο 48 στον κόσμο) με 6-4, 4-6, 6-3, μετά από αγώνα που κράτησε δύο ώρες και 36 λεπτά, και τέθηκε εκτός συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 26χρονη Χαντάντ Μάια έχει εξελιχθεί σε… κακό δαίμονα της Σάκκαρη (Νο 5 στον κόσμο), καθώς μετράει τρεις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια: η Βραζιλιάνα είχε επιβληθεί της Σάκκαρη τόσο το 2014, σε προημιτελικό τουρνουά στο Μεξικό, όσο και φέτος, στο πλαίσιο της φάσης των «64» του τουρνουά στο Μαϊάμι.

Η Χαντάντ Μάια κατάφερε να κάνει break στο έκτο γκέιμ του αγώνα και προηγήθηκε με 4-2, κράτησε αμέσως μετά το σερβίς της για το 5-2 και, παρά την προσπάθεια της Σάκκαρη που μείωσε με break σε 5-4, «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και πήρε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το έβδομο γκέιμ. Εκεί η Σάκκαρη έκανε break και προηγήθηκε 4-3, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της και πήρε το δεύτερο σετ με 6-4. Στο τρίτο σετ η Χαντάντ Μάια κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς της Σάκκαρη στο όγδοο γκέιμ και να προηγηθεί 5-3. Στη συνέχεια η Βραζιλιάνα κράτησε το σερβίς της και πήρε την πρόκριση για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Τερέζα Μαρτίντσοβα από την Τσεχία.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 17:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου: Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να πλήξει την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πουθενά
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: «Είναι αθώα – Δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη», λέει ο δικηγόρος της