Σε εκδήλωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών με θέμα «Ελλάδα 2021-Ατζέντα για την ελευθερία και την ευημερία», ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα έτσι ώστε όλοι να ελευθερώσουν το μέλλον και τόνισε πως οι  πώς στις εκλογές στις 26 Μαΐου θα αναμετρηθούν η αλήθεια με το ψέμα.

 

«Με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα άβατα τελειώνουν» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Όπως τελειώνει και το άσυλο εγκληματικότητας στα πανεπιστήμια. Το άσυλο δεν θα αλλάξει, θα καταργηθεί αμέσως μόλις αναλάβουμε τη διακυβέρνηση. Όπως θα καταργηθεί και ο νόμος Παρασκευόπουλου, που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες. Αμέσως θα γίνει διαχωρισμός ποινικών και τρομοκρατών και θα λειτουργήσουν φυλακές υψίστης ασφαλείας. Και στις γειτονιές θα επιστρέψει η ασφάλεια. Με την επανίδρυση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και στοχευμένες δράσεις σε περιοχές υψηλής παραβατικότητας».

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην «Ελευθερία και την Κοινωνική Ευθύνη», ένα δίπολο «που αναδεικνύεται πλέον σε πεδίο σύγκρουσης και σύγκρισης ανάμεσα στις φωτεινές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις και στο σκοτεινό μέτωπο του λαϊκισμού», επισημαίνοντας πως «είναι καιρός να λάμψει η αλήθεια κόντρα στο ψέμα».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροEυχαριστούμε Mercedes και Volkswagen για τα 2 δισ. επενδύσεις
Επόμενο άρθροΣυμφωνήθηκε η ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας