To KKE έχει σχέδιο ώστε ο λαός μας να ζήσει καλύτερα, ικανοποιώντας πραγματικά σύγχρονες ανάγκες του, δηλαδή να πάρει αυτά που μπορεί να έχει, σε μια χώρα που δεν είναι «ψωροκώσταινα», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο δυτικό τομέα της Αττικής Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Εμείς λέμε στους πολίτες με κριτήριο τη ζωή τους, να έρθει η ψήφος τους εκεί που θα δυναμώσει τους ίδιους, τη δύναμή τους την επόμενη μέρα και η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η ψήφος που μετρά την επόμενη μέρα, τόνισε η κ. Παναγιωτακοπούλου.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών επεσήμανε ότι όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και από τις δημοσκοπήσεις -παρότι όπως είπε δεν παίρνει το ΚΚΕ ως βασικό κριτήριο τις δημοσκοπήσεις- φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια κυβέρνηση ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση αυτό που κρίνεται είναι ποιος θα είναι απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση, πρόσθεσε. Με δεδομένο ότι και αυτή η κυβέρνηση έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα και ο λαός μας ξέρει ότι τα μνημόνια είναι εδώ και όλοι οι μνημονιακοί νόμοι παραμένουν σε ισχύ, σημείωσε η κ. Παναγιωτακοπούλου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠτολεμαΐδα: Συναυλία συλλόγου γονέων- κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ
Επόμενο άρθροΒόιο: Μέρες γιορτών Βοίου «Πέλεκον»