Το Wi-Fi 6 δεν αποτελεί πλέον την πιο γρήγορη υπηρεσία στην αγορά – ανακοίνωση της Broadcom την Πέμπτη σηματοδότησε την κυκλοφορία του Wi-Fi 6E, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές smartphone με το BCM4389 combo chip.

Η νέα διευρυμένη κάλυψη θα περιλαμβάνει ευρύτερο εύρος ζώνης 160MHz, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το οποίο μπορεί να διπλασιάσει την ταχύτητα του Wi-Fi και να επιβραδύνει την καθυστέρηση κατά το ήμισυ.

“Το BCM4389, το πρώτο chip για κινητά Wi-Fi 6E παγκοσμίως, ανοίγει το δρόμο για το ασύρματα συνδεδεμένο μέλλον AR / VR”, δήλωσε στο δελτίο τύπου Vijay Nagarajan,  ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για τη Wireless Communications and Connectivity Division της Broadcom.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το BCM4389 της Broadcom – υπάρχουν ήδη πάνω από 150 από αυτά τα smartphones υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται – μπορεί να υπερηφανεύεται για “ταχύτητες σε πραγματικό κόσμο άνω των 2 Gbps και έως και πέντε φορές καλύτερη χρήση της μπαταρίας”, το οποίο υποστηρίζει ότι θα είναι ιδανικό για κορυφαία smartphones και συσκευές AR / VR του μέλλοντος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Χ. Σταϊκούρα με πρόεδρο της ΕΤΕπ: Δανειακές συμβάσεις 300 εκ. για επενδύσεις
Επόμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Οριακές κινήσεις