Σημαντική διάκριση για την Energean (LSE:ENOG, TASE: אנאג) η οποία βραβεύθηκε στο πλαίσιο των Petroleum Economist Awards ως «Εταιρεία της Χρονιάς» στην κατηγορία εταιρειών με κεφαλαιοποίηση έως 1 δισεκ. δολάρια (Energy Company of the Year – Small Cap), στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

 

Η Energean σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της προόδου που έχει χαρακτηρίσει τις επιχειρήσεις της στη σύντομη πορεία από τη Δημόσια Εγγραφή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (Μάρτιος 2018) ως σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Energean, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Petroleum Economist, χαρακτηρίσθηκε ως μία ζωντανή απόδειξη του πως μία εταιρεία «μπορεί να σκέφτεται και να επιχειρεί ως μεγάλος όμιλος, εφόσον πορεύεται με σύνεση».

 

Ο Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος της Energean, δήλωσε σχετικά:

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την κατάκτηση αυτού του διακεκριμένου βραβείου που αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας της Energean».

 

O θεσμός των Petroleum Economist Awards επιβραβεύει πρόσωπα, εταιρείες και projects που συνιστούν την επιτομή της αριστείας στην ενεργειακή βιομηχανία, διακρίνονται για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και τις βέλτιστες πρακτικές και δεσμεύονται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευημερία των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπογειώθηκαν τα κέρδη της Μυτιληναίος
Επόμενο άρθροΔιήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Πάτρα