Είναι γνωστό ότι οι εταιρικές πωλήσεις αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής αγοράς αυτοκινήτου. Για αυτό το κομμάτι των πωλήσεων η Fiat πραγματοποίησε συνέδριο με θέμα τα δεδομένα που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον αυτού του τομέα.

 

Σε αυτό το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία προσκλήθηκαν και όλες οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο στην Ελλάδα, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε σχετικά με το συγκεκριμένο τομέα θέματα, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τις εξελίξεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον των μοντέλων του ομίλου FCA, όπως είναι η παρουσίαση υβριδικών, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης.

 

Παράλληλα το συνέδριο περιλάμβανε οδηγική δοκιμή στην πίστα Franciacorta στη Β. Ιταλία, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις δυνατότητες των αυτοκινήτων. Μοντέλα, όπως το νέο 500Χ με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης Turbo FireFly, παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς downsized κινητήρων, ενώ οι Giulia – Stelvio Quadrifoglio, αλλά και η νέα σειρά Abarth 595, απέδειξαν ότι η αποδοτικότητα και ο οδηγικός χαρακτήρας μπορούν να είναι συμβατές έννοιες.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτο 18,9%, μειώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2018
Επόμενο άρθροΜε ονομασία προέλευσης η αγκινάρα Ιρίων