Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 17:45

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο εφαρμογής μίας τρίτης μεταγραφικής περιόδου από τη FIFA, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα, πότε, με ποιες συνθήκες και υπό ποιες προϋποθέσεις, θα αρχίσουν εκ νέου τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αλλά και οι διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου και σε κάθε περίπτωση, σύντμηση ανάμεσα στην τρέχουσα και στην επόμενη σεζόν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Sportschau» του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ARD, ο διευθυντής κανονισμών της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Τζέϊμς Κίτσχινγκ, σχολίασε σχετικά: «Θα μπορούσαμε να δούμε την έναρξη μίας τρίτης μεταγραφικής περιόδου. Η FIFA, θέλει να είναι ευέλικτη σ΄ αυτό το ζήτημα και ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι μεταγραφικές περίοδοι, θα μπορούσαν να επαναπρογραμματιστούν εάν η αγωνιστική περίοδος που διακόπτεται στην παρούσα φάση, διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Προς το παρόν, υπάρχουν δύο περίοδοι, μία το καλοκαίρι και μία τον χειμώνα».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 17:52

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη Τσίπρα με εκπροσώπους του Πολιτισμού
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: 5 θάνατοι σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα – 33 νέα κρούσματα