Το European Blockchain Observatory (https://www.eublockchainforum.eu/) δημιουργήθηκε το 2017, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της ανάπτυξης και χρήσης εφαρμογών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Blockchain στην Ευρώπη, με σκοπό η Ε.Ε. να αναδειχθεί ηγέτης στον συγκεκριμένο τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από το έργο αυτό η INTRASOFT θα επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές του Παρατηρητηρίου στο χώρο του Βlockchain.

Η INTRASOFT ηγείται μιας κοινοπραξίας διακεκριμένων εταιριών στο χώρο της τεχνολογίας, που έχει στόχο την ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής Blockchain κοινότητας, παρέχοντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και ενεργής συμμετοχής στις εξελίξεις του Blockchain, σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Πρόκειται για ένα πολύπλευρο έργο που περιέχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από το web development και την ψηφιακή επικοινωνία μέχρι την οργάνωση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερόμενων μελών, την εκπαίδευσή τους και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το νέο, πολύ ενδιαφέρον έργο μας με την DIGIT, με το οποίο ενισχύεται η θέση μας στον τομέα των επικοινωνιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αποσκοπούμε στην παροχή εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας προς την κοινότητα Blockchain, προκειμένου να μοιραστούμε την εμπειρία και το know-how των ανθρώπων μας στον συγκεκριμένο τομέα, βοηθώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση να πετύχει τους στόχους της.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠιστεύει ότι τώρα είναι πιο ωραίος από το 2009 και δημοσιεύει φωτογραφία
Επόμενο άρθροEuropol-κορωνοϊός: Αυξήθηκε η διαδικτυακή σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην καραντίνα