Η… επιστροφή της Selena Gomez! Η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός έγινε ξανά η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Με την… επιστροφή της στην κορυφή του Instagram, η Selena Gomez «έδιωξε» από εκεί την Kylie Jenner, της… γνωστής οικογενείας και των πρωταγωνιστών του reality «Keeping Up with the Kardashians».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Selena Gomez κατέχει την πρώτη θέση. ήταν για χρόνια αγαπημένη στο Instagram.

Eπισκιάστηκε από την τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε το 2019, αλλά την Γκράντε ξεπέρασε στη συνέχεια η Τζένερ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram με 300 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι ακόλουθοι της ηθοποιού και τραγουδίστριας ανήλθαν σε 381 εκατομμύρια χθες, ενώ η Τζένερ είχε 380 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι θαυμαστές και θαυμάστριες της ενθουσιάστηκαν.

«Η Σελίνα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok μέσα σε μία μέρα. Σελίνα θα είσαι πάντα διάσημη», έγραψε μία θαυμάστριά της στο Twitter.

Η Σελίνα Γκόμεζ αργότερα πρόσθεσε φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Τη διέγραψα μια φορά γιατί σκέφτηκα ότι ίσως ήταν υπερβολική».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

//www.instagram.com/embed.js 

Η Selena Gomez, η οποία δέχθηκε πρόσφατα εγκώμια για την ερμηνεία της στη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

To άρθρο Η Selena Gomez «εκθρόνισε» την Kylie Jenner από το Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Ιωνία: Σφίγγει ο κλοιός για τη σκληρή συμμορία
Επόμενο άρθροΣτα ημιτελικά του τουρνουά της Μέριδα οι Παπαμιχαήλ και Βάλτερτ