Η Volkswagen Group Rus διέκοψε προσωρινά τις διαπραγματεύσεις που διεξήγαγε με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία CAZ για την εξαγορά μεριδίου της εταιρείας εξαιτίας των ενδεχόμενων κυρώσεων, που μπορεί να της επιβληθούν, δήλωσε σε συνέντευξη του στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti ο διευθυντής της Volkswagen στην Ρωσία Μάρκους Οζεγκόβιτς.

 

«Στην τρέχουσα φάση αυτό είναι αδύνατον για μας, εξαιτίας των κυρώσεων, για να μην εμπλακούμε σ αυτή την κατάσταση. Οι διαπραγματεύσεις ανεστάλησαν. Ανεστάλησαν επίσης προσωρινά και οι διαπραγματεύσεις για την πώληση ντιζελοκινητήρων Volkswagen για τα αυτοκίνητα Gazel», δήλωσε ο Οζεγκόβιτς.

 

Ο Οζεγκόβιτς είπε ότι για τη Volkswagen η συνεργασία με τον όμιλο Gaz είναι πολύ σημαντική, αλλά το πρόβλημα συνίσταται στο ότι οι κυρώσεις συνιστούν «πολιτικό διάλογο, ο οποίος διεξάγεται μεταξύ των πολιτικών και αυτό που μας απομένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις αποφάσεις που θα πάρουν».

 

«Μια τέτοια συμφωνία μπορεί να έχει νόημα για τις δικές μας εμπορικές ονομασίες των φορτηγών αλλά δεν χρειάζεται να θεωρητικολογούμε. Ας περιμένουμε να αρθούν οι κυρώσεις», προσέθεσε ο Οζεγκόβιτς.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠιστοποίηση της Ελληνικά Ταχυδρομεία ( ΕΛΤΑ ) από την EUROCERT
Επόμενο άρθροH Fed εξετάζει αυστηρότερους κανόνες για τις ξένες τράπεζες