Ο αγαπημένος ηθοποιός Θάνος Καληώρας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη», αποκάλυψε ότι μετά τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars» γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, και μίλησε την εποχή της συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

«Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ».

Για την τηλεόραση τότε, ο Θάνος Καληώραςείπε: «Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στη θεατρική παράσταση «Κάθε πέρσι και του χρόνου».

«Ετοιμάζουμε την κωμωδία ‘Κάθε πέρσι και του χρόνου’ στο θέατρο Αλάμπρα. Νιώθω πολύ χορτάτος και θέλω να έχω ηρεμία στη ζωή μου και να είμαι όρθιος».

Αναφερόμενος στη Τζέση Παπουτσή, αναφέρει: «Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσης, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές.

Την Τζέση την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου».

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Θάνος Καληώρας: «Ήμουν πολύ τυχερός στην προσωπική μου ζωή»”,”description”:”Ερωτηματικό παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMi8yNC8xMi8yNV8xN182M2Y4YWNhZDA3OGI2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M54S”,”uploadDate”:”2023-02-24T12:26:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cqqs81k9vt8x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Θάνος Καληώρας: Ήμουν τυχερός στην προσωπική μου ζωή, πρωτόγνωρη η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦίλης για καταδίκη Παππά: Ο αγώνας για εκδημοκρατισμό, αφορά και τη Δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροΕξαγωγές: Λιγότερα αλλά ακριβότερα τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά στη γερμανική αγορά