Οι Μπακς πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στη Βοστώνη επί των Σέλτικς (110-107) και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς, τόνισε πως η ομάδα περιμένει την επιστροφή του Κρις Μίντλετον, ενώ αστειευόμενος, είπε πως όταν ο συμπαίκτης του επιστρέψει, ο ίδιος θα πάρει έναν χρόνο ρεπό!

Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είπε:

Για τις άμυνες του Χόλιντεϊ στο φινάλε: «Τρομερή φάση, ωραίο μπλοκ. Έκανε και το κλέψιμο στο φινάλε αλλά αυτό είναι που κάνει ο Τζρου. Ζεις και πεθαίνεις με τον Τζρου να παίρνει αποφάσεις. Κράτησε σε ισορροπία το σώμα του ενώ στο τέλος έκανε και το κλέψιμο. Φοβερές ενέργειες την ώρα που το ματς ήταν σε κρίσιμο σημείο».

Για τις βοήθειες που πρόσφερε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα: «Το δουλεύω όσο μπορώ και στο τέλος της ημέρας ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Θέλω να είμαι σκληρός και να παίρνω τα σουτ. Μερικά θα μπουν άλλα όχι. Εγώ απλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω».

Για τα τελευταία λεπτά: «Θέλαμε να είμαστε όσο πιο ενεργοί γίνεται, να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Στο τέλος ήταν ομαδική δουλειά, κάναμε κάποιες τάπες και παίξαμε με αυτοπεποίθηση».

Για το τρίποντο που πέτυχε με catch and shoot: «Ήταν ένα κλειστό ματς σε εκείνο το σημείο. Εάν δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν νιώθεις άνετα να πάρεις αυτά τα σουτ, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει δεχτεί κριτική για το σουτ του. Κοιτάς να κάνεις κάτι άλλο, να βρεις άλλο τρόπο να έρθει το καλάθι. Όμως δουλεύω πάνω σε αυτά και το ένιωθα. Το πίστευα, ένιωσα καλά και το πήρα».

Για το χτύπημα στο πρόσωπο που μάτωσε: «Δεν ξέρω πως έγινε. Ήμουν στο παρκέ και λέω ‘τι έγινε τώρα; ‘Σηκώθηκα και συνειδητοποίησα ότι κάτι έσταζε από το πρόσωπό μου και ήταν αίμα. Δεν ξέρω ποιος το έκανε αλλά δεν με νοιάζει. Με κάνει να φαίνομαι ωραίος. Κάνω πλάκα».

Για το μπρέικ: «Νιώθουμε ωραία αλλά δεν μπορούμε να το πάρουμε πάνω μας, έχουμε ακόμα παιχνίδια. Θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει απλά να συνεχίζουμε και να μείνουμε προσγειωμένοι. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει».

Για το αν αισθάνονται αυτοπεποίθηση μετά από μεγάλες νίκες: «Κάποιες φορές βρίσκεις, κάποιες άλλες όχι. Όμως είμαστε πάντα πειθαρχημένοι και πάντα θα προσπαθήσουμε για να βγάλουμε ό,τι έχουμε και να δείξουμε τον καλύτερό ματς εαυτό. Ασχέτως τι θα γίνει. Κάποιες φορές θα μπορέσουμε να νικήσουμε, κάποιες άλλες όχι αλλά όλοι ξέρουμε πως η προσπάθεια θα γίνει. Ως ομάδα ξέρουμε ότι μπορούμε να το προσπεράσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να παίζουμε για 48 λεπτά στο μάξιμουμ».

Για την σχέση του με τον Τζρου Χόλιντεϊ και την απουσία του Μιντλετον: «Μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ανθίζει η σχέση μας αλλά και ο Μίντλετον είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αν πούμε ότι δεν τον έχουμε ανάγκη θα πούμε ψέματα. Όμως τώρα πρέπει να παίζουμε όπως είμαστε ώστε να κερδίζουμε μέχρι να επιστρέψει και να μας κάνει ακόμα καλύτερους.

Να επιστρέψει για να πάρω ένα χρόνο ρεπό. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί;»

Για το τι θα έκανε εάν έπαιρνε έναν χρόνο ρεπό: «Θα εξαφανιζόμουν. Θα πήγαινα σ’ ένα νησί στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Έξυπνα» γυαλιά μεταφράζουν με υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο (vid)
Επόμενο άρθροTwitter: Στο στόχαστρο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ η εξαγορά από τον Έλον Μασκ