Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 21:43

Με ένα χαμόγελο, που έκρυβε την πικρία του για τον «σκληρό» αποκλεισμό του των Μπακς από τους Μαΐάμι Χιτ στους ημιτελικούς της Ανατολής, υποδέχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ανακοίνωσή του Άνταμ Σίλβερ, για την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου του NBA για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Έλληνας σούπερ-σταρ, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο Μιλγουόκι για τα επόμενα 15 χρόνια, εφόσον οι στόχοι του συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, ενώ τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον, δεν είναι άλλο από τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό το βραβείο, αλλά θέλω περισσότερα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου στο Μιλγουόκι. Αν συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο στόχο, δεν μπορώ να βρω λόγο για να μη βρίσκομαι εκεί για τα επόμενα 15 χρόνια» τόνισε στις δηλώσεις του στο κανάλι του ΝΒΑ ο «Giannis».

Και κατέληξε, με ξεκάθαρο τόνο στη φωνή του: «Θέλω να σταματήσετε να με αποκαλείτε MVP μέχρι να γίνω πρωταθλητής. Το βραβείο το πήρα δύο φορές, τώρα θέλω τον τίτλο!».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 21:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Αδιανόητη κι επικίνδυνη η απόσυρση της ελληνικής υποψηφιότητας από την ΕΠΟ»
Επόμενο άρθροΟ Ατρόμητος “προσγείωσε” ανώμαλα (1-1) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα