«Οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές κυκλοφορούν με ωράριο. Μόλις πέσει το φως της ημέρας, το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται για να βγουν από το σπίτι τους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είμαστε αποφασισμένοι παντού στην Αθήνα να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας που σήμερα είναι ζητούμενο», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος περπάτησε στην περιοχή γύρω από την οδό Φυλής και στην Αγίου Μελετίου.

 

«Θα σας μεταφέρω όσα μου είπαν οι κάτοικοι για αυτή την περιοχή η οποία κάποτε έσφυζε από ζωή και σήμερα εκπέμπει αυτή την εικόνα εγκατάλειψης. Η Αγ. Μελετίου, αν και εξαιρετικός δρόμος, είναι γεμάτη αφρόντιστα δέντρα ενώ δεν έχει σχεδόν καθόλου φωτισμό. Όσο για τα πεζοδρόμια, τα χαρακτήρισαν «σκοτώστρες» καθώς η κατάστασή τους είναι άθλια. Μια φωτισμένη και προσβάσιμη για όλες και όλους Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και εμείς από εκεί ξεκινάμε. Από την πρόληψη», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

 

Επίσης οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν για τα υψηλά δημοτικά τέλη που πληρώνουν σε σχέση με τις παροχές που έχουν από το Δήμο.

 

«Εμείς σχεδιάζουμε μέτρα για την πραγματική ανταποδοτικότητα φόρων και τελών για κατοίκους και επισκέπτες», επισήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και στη λαϊκή αγορά στη Φυλής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτην Ελλάδα του κ. Τσίπρα κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής
Επόμενο άρθροΕπιταχύνεται η επιστροφή φόρου σε νομικά πρόσωπα