Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 23:02

Απογητευμένος από την εξέλιξη που είχε για τον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Άκης Μάντζιος, καθώς η ομάδα του έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 2-0.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε: «Νομίζω στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ.

Μπορούσαμε να κάνουμε το 0-3 με τον Μάνο και να μιλάμε τώρα για έναν θρίαμβο, όμως στο τέλος δεν ξέρω τι έγινε, δεχτήκαμε δυο γκολ και δεν πήραμε το παιχνίδι.

Δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, αναγκαστήκαμε και βάλαμε τρίτο κεντρικό αμυντικό και το πρώτο γκολ που δεχόμασταν είναι από αμυντικό λάθος.

Για το πέναλτι που κέρδισε στο τέλος ο ΠΑΟΚ δεν έχω εικόνα, δεν ξέρω αν υπήρχε παράβαση. Φεύγουμε απογοητευμένοι από το γήπεδο όπως πήγε το ματς κι ενώ βρισκόμασταν μπροστά με 2-0 μέχρι το 86΄.

Δεν μας ευχαριστεί ο βαθμός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και που προηγηθήκαμε 2-0. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 23:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες
Επόμενο άρθρο«Στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να δίνεις τo κάτι παραπάνω»