Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 22:40

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονου του αγώνα με τον Απόλλωνα, όταν κι έβαλε τις βάσεις για την άνετη νίκη της με 2-0, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας πως στο συγκεκριμένο διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει τέσσερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

-Για την εμφάνιση της ΑΕΚ:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε να δούμε από τον Γενάρη παρόμοιο παιχνίδι. Στην ίδια γραμμή με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, μου άρεσε η κατοχή και τα τελειώματα της φάσης. Ο αντίπαλος ήταν τυχερός κι θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να είχαμε ένα υπέρ μας 4-0. Ο Απόλλων είναι μία δουλεμένη ομάδα και δεν μας επέτρεψε να έχουμε περισσότερα γκολ».

-Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να τραυματιστούν λόγω κούρασης. Γι’ αυτό κάναμε αλλαγή τον Πέτρο Μάνταλο. Βλέποντας τα αποδυτήρια είναι πολλοί παίκτες σημαντικοί που απουσιάζουν, όμως όλοι δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς. Υπάρχουν και κακά παιχνίδια, όπως αυτό του Κυπέλλου, όμως καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε».

-Για τον Νταντσένκο:

«Έχει παίξει πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τον παίκτη για να προσαρμοστεί στην αμυντική γραμμή των τεσσάρων. Δεν έχει προσαρμοστεί να παίζει με τέσσερις και όταν αλλάξαμε το σύστημα, του πήρε ώρα να το καταλάβει. Είναι απαιτητικός από τον εαυτό του και τα πήγε πολύ καλά στη γραμμή των τεσσάρων. Αν δεν κάνω λάθος, ένα γκολ ξεκίνησε από δική του σέντρα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 22:43

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈνταση στην Πανόρμου — Κρότου – λάμψης & προσαγωγές
Επόμενο άρθροStockX: O ιδρυτής των Cavs και η «απαγωγή» ενός SneakerHead έκαναν την εταιρεία να αξίζει $2.8 δισ.