Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 16:09

Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση ξανά του τίτλου από τις τρεις περσινές πρωταθλήτριες

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και θα αρχίσουν ξανά στο τέλος της εβδομάδας.

Ήδη έχουν διεξαχθεί οι πρώτες αγωνιστικές και βέβαια είναι ακόμα νωρίς για να ξεφύγει κάποια ομάδα στη βαθμολογία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο στα πρωταθλήματά τους η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης.

«Προσγείωση» για τη Λίβερπουλ στο «Βίλα Παρκ»

Στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά από τις 3 νίκες στο ξεκίνημα, «προσγειώθηκε» απότομα στο «Βίλα Παρκ». Στην τέταρτη αγωνιστική γνώρισε τη συντριβή με 7-2 από την Άστον Βίλα. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Έβερτον, με 3 βαθμούς περισσότερους από τη συμπολίτισσά της Λίβερπουλ.

Στη Serie A η Γιουβέντους έχει δώσει 2 παιχνίδια στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Κέρδισε με 3-0 τη Σαμπντόρια, έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Ρόμα και διεκδικεί στα χαρτιά το ντέρμπι με την Νάπολι. Στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς βρίσκονται η Αταλάντα και η Μίλαν.

Πρωτοπόρος η Ρεάλ, με 1 αγώνα λιγότερο η Μπαρτσελόνα

Στη La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς. Η μοναδική απώλειά της στις 4 πρώτες αγωνιστικές ήταν η ισοπαλία με 0-0 που έφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ. Η μεγάλη αντίπαλός της για τον τίτλο Μπαρτσελόνα βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω της, αλλά έχει 1 παιχνίδι λιγότερο.

Θα καταφέρουν οι πρωταθλήτριες της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας να παραμείνουν στο θρόνο τους;

Το Pamestoixima.gr δίνει τη δυνατότητα σε όσους πιστεύουν ότι θα πάρουν ξανά τον τίτλο η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους και η Ρεάλ να ποντάρουν σήμερα στο ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τις τρεις.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 16:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Υιοθέτησε ένα ζώο – άλλαξε μία ζωή
Επόμενο άρθροΑλιστράτη Σερρών: Νεκρός 43χρονος εργάτης